Vaš specijaliziran partner za obradu metala,
Od jednostavnih proizvoda do velikih konstrukcija.

O nama

O nama


S, C SAVJETOVANJE I USLUGE doo, je Vaš partner u izradi metalni proizvoda za industriju i za građevinarstvo.

Proizvodni pogon tvrtke smješten je na 20.000 kvadratnih metara od kojih je 3600 kvadrata proizvodnog pogona.Tvrtka zapošljava 40 radnika i vodeća smo tvrtka u regiji u prizvodni bravarski pozicija kako za industriju tako i za građevinarstvo.

Tvrtka je osnovana 2001 godine, te je jako dobro uklopljena u područje svog profesionalnog profila i sve veće prisustvo bilježi na međunarodnom tržištu.Posebno ističemo kompletiranost svog proizvodnog ciklusa kao jamstvo točnosti i priciznosti u svim fazama proizvodnog ciklusa počevši od izrade tehničkog crteža do nastanka gotovog proizvoda.

S:C.SAVJETOVANJE I USLUGE d.oo je tvrtka specijalizirana za obradu metala te se kreće u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima u metalo-prerađivačkom sektoru.Obuhvaćamo širok spektar proizvodnje počevši od jednostanih poluproizvoda do izrare kompletni velikih industrijski postrojenja.

...

Proizvodi

Proizvodi


S.C.SAVJETOVANJE I USLUGE d.o.o
je organizirana da može isporučiti
gotove proizvode iz dobivene projektne
dokumentacije , kao što su zavarene i
obojane metalne konstrukcije, različite
mehaničke obrade, razne montaže i
sastavljanja, ugradnja opreme i
električnih instalacija za rad strojeva u
vrlo različitim uvjetima i područjima kao
što su;

-obrada metala
-metalurgija
-alatni strojevi
-termicki izmjenjivaci
-nosivi stupovi
-pokretna postrojenja

Naša specijalnost su:
-kovinotokarstvo
-obrada metala
-montaže
-održavanja i instaliranja
-projektiranje
...

Kvaliteta

Kvaliteta


S.C SAVJETOVANJE  I USLUGE d.o.o  postiže najvece uspjehe u proizvodnji lakih i srednje teških  metalnih  konstrukcija,montažama  razlicitih bravarski pozicija kao i antikorozivnoj  zaštiti(-bojanjem )zavarenih pozicija. Tvrtka je momentalno  u tijeku  certificiranja  zavarivackog pogona  prema  ISO normi 3834-3  od ovlaštenog certifikacijskog instituta T.U. V.. te  ocekujemo   da ce  uskladivanje  po ovoj normi biti dovoljan dokaz da je  proizvod izraden  kao dio šireg sustava, koji je uklopljen u  kulturološki ambijent radne okoline.
...

Tehnologije

Tehnologije


Strucni inžinjerski i projektantski  tim može  na vrlo dobar i kvalitetan nacin odgovoriti  na sve prohtjeve  svoih klijenata, Isticemo takode da je zadnjih godina rasla kvaliteta obrade metala usporedno  sa razvojem primjenjene tehnološke opreme i kontrole u  svakoj fazi projektiranja i proizvodnje.
Takode u  izradi  tehnicki  nacrta koristimo  se 3D tehnologijom te  svojim  klijentima nudimo i maksimalno optimiziranje u izradi proizvoda uz  maksimalnu uštedu a da se ne naruši funkcionalnost proizvoda.
...

 

NEWS

21/05/2014
SVEČANO OTVORENJE NOVIH PROSTORA U KRIŽEVCIMA

Kraj 2010 godine otvorenje novog pogona u Križevcima.
U sklopu proizvodnog pogona posjedujemo upravnu zgradu od oko 600 mq gdje su smješteni projektantski uredi ,knjigovodstveni i računovodstveni servis a u prizemlju zgrade blagavaonica sa popratnim sanitarnim dijelom za radnike.
Ispred proizvodnog pogona se nalazi prostrano parkiralište za radnike oko 5000mq s privremenim skladištem poluproizvoda kao i izdvojeni dio koji služi kao utovarna rampa za gotove proizvode.

...

OSTALO >

21/05/2014
PROCES CERTIFIKACIJE PODUZEĆA (T.U.V.)

Pogon će u skoro vrijeme ishoditi certifikat od strane certifikaciskog instituta T.U,V. te su svi preduvjeti obavljeni te će pogon dobiti certifikat za postupak zavarivanja EN--ISO 3834-3.
...

OSTALO >

21/05/2014
SC DOO OBNAVLJA OFFLINE I ONLINE S NOVIM KORPORATIVNIM IDENTITETOM I NOVU WEB STRANICU

Ovom prilikom smo željeli prikazati sva područja djelovanja ovog poduzeća, i povjerenje, profesionalnost i fleksibilnost njegovog tima.
U fotogaleriji se mogu vidjeti realizirani proizvodi tvrtke.
...

OSTALO >

Pratite nas na: facebook youtube
S.C. SAVJETOVANJE I USLUGE d.o.o
Nikole Tesle 56, 48260 Križevci - HRVATSKA
Tel. 00385 48 270568
Fax 00385 48 271093
E-Mail: info@scsu.hr - sc@inet.hr
EORI BROJ: HR55770128335